Water Lily
Blade%20of%20Grass_edited.jpg

Energiahoito

Energy Healing eli energiahoito perustuu vanhaan luonnolliseen menetelmään jolla tasapainotetaan koko kehon energiakeskuksia. Sillä autetaan avaamaan tukkeumia ja edesauttamaan energian virtaamista elimistössä jolloin kehon oma parenemisprosessi aktivoituu.

 

Energiahoito on syvärentouttava ja hellävarainen terapiamuoto joka sopii kaiken tyyppisiin vaivoihin fyysisistä oireista emotionaalisiin häiriöihin ikää katsomatta. Energiahoitoa voidaan käyttää länsimaisen lääketieteen tukena tai omana terapiamuotonaan kehon ja mielen hyvinvointia ja terveyttä edistäen.

Etähoito

Energiahoito etänä

Maantieteellinen sijainti ei ole esteenä hoidon saannille energiahoidossa. Etähoito on hoitomuotona yhtä tehokas kuin paikan päällä tapahtuva kontaktihoito. Monesti etähoidon aikana on jopa mahdollisuus tiedostaa useimpia asioita tai poikkeumia enegiakehossa koska fyysinen tila ja olemus ei ole esteenä. Tällöin viestien ja visioiden vastaanottaminen hoitajalle on suorasukaista koska ulkopuolisia häiriötekijöitä ei ole.

 

Ajasta sovitaan etukäteen ja hoidon saaja voi asettuna mielellään makuulle omalle sohvalle tai sängylle rauhalliseen paikkaan jossa ei ole häiriötekijöitä tv:tä tai muita kovia ääniä. 

 

Energiahoitaja virittyy hoidettavan energiataajuudelle ja ottaa yhteyden hänen energia kehoon. Yleensä heti hoidon alussa kehossa voi näkyä muodostelmia tai värejä jotka ilmentävät fyysisen kehon tai henkisen tason häiriöitä ja kipuja. Aurassa voi näkyä rakoja tai epäsuhtaisuuksia. Hoidan kehon auraa ja kaikkia epäkohtia joita näen ja tunnen. Myös symbolistisia visioita, voimaeläimiä ja sielunmaisema esiintyy hoidon aikana. Hoito kestää n. 30-60 minuuttia ja hoidon jälkeen on hyvä olla rauhassa jonkun aikaa ja juoda riittävästi vettä koska keho on jäkeenpäinkin parantumis-ja puhdistumisprosessissa.

Jokaisen etähoidon jälkeen kerron tarkasti mitä hoidon aikana ilmeni joko sähköpostitse tai puhelinkeskutelussa.

 

''Eräs englantilainen asiakkaani pyysi etähoitoa ja aika sovittin whats app viestillä. Juuri ennen hoitoa kysyin hoidettavalta vielä jos hänellä on toivomuksia mihin kohtaan kehoa olisi hyvä kiinnittää huomio hoidon aikana esim kipuja tms. Odotin vastausta hetken ilman vastausta joten suljin sitten puhelimen ja aloitin etähoidon sovittuna kellon aikana. Heti hoidon alussa sain intuiivisen viestin ja näin ongelmakohtana alavatsan. Tein hoidon normaalisti ja annoin lisä parannusta ala-vatsan alueelle joka tuntui olevan sähköisen kipeä. Kun hoito oli tehty ja palasin katsomaan viestit puhelimesta asiakkaalta oli tullutkin viesti jota en ollut kerennyt lukea ennen hoitoa. Hän halusi nimenomaan lisähoitoa alavatsan alueelle koska kärsi kivuliaasta virtsatien ongelmasta.''

Etähoito -asiakaspalautteita:

 

‘’ Sinun voimalliset lähetyksesi ovat auttaneet minua paljon. Olen saanut etähoidoistasi toivomaani lisäbuustia silloin kun olen ollut huonoissa energioissa. Kiitos sinun etähoitojesi -oloni on muuttunut paljon paremmaksi ja mielikin on korkealla; juuri tällaista tasapainotusta tarvitsin. Ennen etähoitosarjaa tuntui että olen jotenkin ”tukossa”; energiat huonoja ja mielikin matalalla. Jokainen hoitokerta kohotti oloa ja mieltä, joten nöyrimmät kiitokseni sinulle. Plussaa oli vielä sun seikkaperäinen selonteko kustakin hoitokerrasta! Sinä välität todella vahvasti energiahoitoa kaikkine värimaailmoineen joten olet varmasti juuri siinä työssä missä sinun pitääkin olla kaikkien hoidettaviesi onneksi.

 

Sinä pystyt välittämään uskomattoman voimakasta energiaa, hämmästyin todella sitä! Päivästä tuli kerrasta parempi. Lämpimät kiitokset ihanan voimallisesta etähoidostasi! Olet kyllä todellinen enkeli-ihminen ja Valotyöntekijä.’’

 

Asta

''Koin hoidon alussa vaipuvan jonnekin syvälle mutta tietoinen kokoajan missä olen. Pehmeä, voimakas ja lempeä virtaus tuntui kehossa, ensin kokonaisvaltaisesti ja sitten chakrojen kohdilla. Sydän ja pää voimakkaimpana , mutta kokoajan ikään kuin pyyhkien pois jotain esteitä. Hoidon lopuksi koin keventymisen ja hitaasti piti nousta arjen tehtäviin. Tänään näkökykyni on selkeämpi.''


Kiittäen Merja

healing hevonen.jpg

Energiahoitoa hevosille

luonnonmukaista hoitoa hevosta kuunnellen

Hevoset ovat hyvin herkkiä erilaisille energioille, ihmisten tunteille ja tilanteen muutoksille ja siksi heille annetulla energiahoidolla voi olla erityisen huomattava vaikutus yleiseen hyvinvointiin, vireystilaan, stressin lievennykseen ja useiden fyysisten vammojen tukemiseen. Hoito voi myös ennaltaehkäistä rasitusvammoja, stressiä ja käytöshäiriöitä.

 

Energiahoitoa hevoselle voidaan tarvita ennen kaikkia silloin kun hevosella on fyysisiä tai henkisiä ongelmia. Energiahoito on luonnollinen hoitomuoto jossa ei ole lääkkeiden aiheuttamia sivuvaiku-tuksia. Sitä voidaan myös turvallisesti käyttää eläinlääketieteen kanssa rinnakkaishoitomuotona. Hoidon ansiosta kehon oma vastustuskyky kasvaa ja hevosen immuunijärjestelmä voimistuu.

Ongelmia joihin energiahoit​oa voi hakea:

  • Lihasrevähdykset

  • Nivelvenähdykset

  • Stressi

  • Käytösongelmat

  • Kiputilat

  • Aineenvaihdunnalliset häiriöt

  • Pelkotilat

Hoidon aikana olen läsnä kuunnellen ja kommunikoiden hevosen kanssa jolloin pystyn antamaan kokonaivaltaisen ja positiivisen kokemuksen hoidettavalle hänen omilla ehdoillaan.

Sielun saattohoito rakkaalle hevosellesi

Kun tämän fyysisen elämän loppusuora häämöttää tai kun kivut ovat vallanneet kehon jolloin päätös on se lopullinen, on tärkeää ja hevosta kunnioittavaa pyhittää viime hetket rakkaudelliseen läsnäoloon ja rauhoittumiseen.

 

Tuen tarvittaessa tässä prosessissa luoden yhteyden hevosen sieluun ja energiakehoon valmistellen häntä tulevalle ikuisuuden matkalle ja siirtymiseen pois kehosta jotta prosessi olisi mahdollisimman turvallinen ja kaunis kokemus. Usein hevonen haluaa tässä vaiheessa ilmaista omistajalleen viimeisen viestin jonka välittäjänä toimin ja joka voi tuoda rauhan mielelle vaikealla ja raskaalla hetkellä.

Lähemmät tiedustelut:

Mia : sanandasanctuary@gmail.com